Ko smo mi?

https://ultrazvukdojke.rs

Komentari

Kada posetioci objavljuju svoje komentare na sajtu, stranica ultrazvukdojke.rs prikuplja samo one podatke koji su prikazani u komentarima, u cilju sprečavanja pojave spam komentara, kao i spam linkova.

Mediji

Ukoliko se odlučite da na našem sajtu objavite fotografije, izbegavajte da objavljujete fotografije koje sadrže geolokaciju. Svi posetioci sajta će moći da ih skinu i izvuku podatke o vašoj lokaciji.

Kolačići (cookies)

Google Analitika

Ovaj veb-sajt koristi Gugl analitiku / Google Analytics, servis veb-analitike koju obezbeđuje Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (u daljem tekstu: Gugl). Gugl analitika koristi „kolačiće“, koji predstavljaju male tekst fajlove koji se prenose na Vaš računar da pomognu u analizi kako korisnici koriste taj sajt. Informaciju o Vašem korišćenju našeg veb-sajta (uključujući Vašu IP adresu), koju „kolačići“ generišu, Gugl prenosi i skladišti na servere u SAD.

IP adresa koju Vaš pretraživač prenosi u okviru Gugl analitike neće se povezivati sa bilo kojim drugim podacima koje poseduje Gugl.

Korišćenjem ovog veb-sajta prihvatate da Gugl vrši obradu svih podataka koje ste sakupili, kao i metod obrade podataka. Možete da odbijete da koristite „kolačiće“ tako što ćete izabrati odgovarajuće postavke na veb-pretraživaču. Međutim, to može dovesti do toga da mnoge karakteristike na našem veb-sajtu ne funkcionišu ispravno. Takođe, možete da blokirate da „kolačići“ prikupljaju podatke u vezi s Vašim korišćenjem ovog veb-sajta (uključujući i vašu IP adresu), kao i da Gugl vrši obradu tih podataka, tako što ćete učitati i instalirati add-on na pretraživaču, koji se nalazi na slećem linku: www.tools.google.com.

Deljeni sadržaj sa drugih stranica

Članci napisani na sajtu ultrazvukdojke.rs mogu sadržati deljeni sadržaj treće strane u vidu video klipova, fotografija, kao i različitih članaka i radova. U tom slučaju deljeni sadržaj će izgledati kao da ste posetili originalnu stranicu odakle potiče sadržaj.

U ovom slučaju treća strana može prikupljati informacije o vama pomoću kolačića, ali i pratiti vaše interakcije sa sadržajem pomoću drugih dodataka, ukoliko imate nalog na njihovoj stranici.  

Sa kim delimo vaše podatke?

Vladine i druge državne ustanove koje poseduju odgovarajuću pravnu dokumentaciju, mogu ostvariti uvid u vaše podatke. U slučaju sudskog naloga, stranica ultrazvukdojke.rs je dužna da postupa u skladu sa tim nalogom, osim u slučaju ukoliko taj nalog krši Ustav Republike Srbije i zagarantovanih prava njenih građana.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Ukoliko ostavite komentar, sam komentar i meta podaci koji ga prate će ostati upamćeni dok god traje stranice ultrazvukdojke.rs.

Kakva su vaša prava kada je u pitanju čuvanje vaših podataka?

Ukoliko imate nalog na našoj stranici ili ste objavili komentar, možete zatražiti da obrišemo vaš nalog ili komentar koji ste ostavili. Ovo isključuje podatke koje smo dužni da čuvamo iz pravnih i bezbednoznih razloga.